Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ




Όλες μας έχουμε ένα (ή και περισσότερα) συρτάρι που μας... οδηγούν στην τρέλα! Που επικρατεί ένας χαμός.... που δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα... που το βλέπουμε και δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε!

Η λύση είναι μία και μόνο μία:

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ καθε είδους ρημαδοΣΥΡΤΑΡΟ!!! Καταργήστε το και βρείτε την υγειά σας και την ψυχολογική σας ηρεμία!

1) Ξεσκαρτάρετε τα χαρτιά / λογαριασμούς / αποδείξεις
Πάρτε 2-3 κλασεράκια (έτσι τα χω και γω και τα κρατώ στο κάτω μέρος στο κομοδίνο) και τακτοποιήστε όλα σας τα χαρτιά. ΟΛΑ! Μην αφήσετε τίποτα έξω! Διατηρήστε ένα μικρό κλασεράκι και κρατήστε μέσα μόνο το τελευταίο αντίγραφο του κάθε λογαριαμού και οτιδήποτε άλλο σχετικά με πληρωμές.
Αγοράστε έναν ταχυδρομικό φάκελο και βάλτε μέσα όλες τις αποδείξεις τις χρονιάς! Κερδίζετε χρόνο, χώρο και... θα είναι έτοιμα για την φορολογική σας δήλωση!

2) Αγοράστε ένα μικρό κουτάκι και βάλτε μέσα όλα εκείνα τα μικρο-αντικείμενα που κυκλοφορούν στο ρημαδοσύρταρο και σας τρελαίνουν! Ετσι βρίσκω όλα αυτά τα "εκνευριστικά" όπως 1 κατσαβίδι του άντρα μου μικρό και εύχρηστο, 1-2 πορτ κλε, 1 ζάρι που όλο το χάνουμε, 3-4 συνδετήρες, 1 λίμα κλπ.

3) Αγοράστε έναν φάκελο μικρό, λεπτό και βάλτε μέσα μόνο τα delivery menus. Delivery που έχετε δοκιμάσει και σας αρέσουν! Μην κρατάτε τα πάντα! Δεν τα χρειάζεστε! Τα λοιπά ... ξεφορτωθείτε τα!!!

Ασχοληθείτε κάποια στιγμή που θα βρείτε τον χρόνο και την όρεξη και γλυτώστε από ταλαιπωρία, κούραση, χρόνο και... εκνευρισμό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου