Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ





Κορίτσια μου,

Επειδή όπως λέω συνεχώς, αυτό το blog είναι δικό ΜΑΣ, θα ήθελα να μάθω τι απασχολεί εσάς ώστε να προσπαθήσω να βοηθήσω.

Εδώ, σ' αυτή η ανάρτηση, μπορείτε να γράφετε εσείς, τα θέματα που σας απασχολούν, που σας προβληματίζουν και σας δημιουργούν εκνευρισμό!

Λαμβάνω μηνύματα και εδώ και στο forum και μου ζητάτε συμβουλές για διάφορα θέματα.

Θα ήθελα λοιπόν εδώ, να δημιουργηθεί μια "λίστα" από εσάς, να γράφετε εσείς δηλαδή οτιδήποτε σας απασχολεί και θέλετε να συζητηθεί.

Εγώ με τη σειρά  μου, θα "παίρνω" από εδώ τους δικούς σας προβληματισμούς και θα τα κάνω αναρτήσεις, ελπίζωντας έτσι να βοηθηθείτε και φυσικά να βοηθηθώ και γώ!

Σας γλυκοφιλώ όλες!

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειρηνη μου εχω αγχωθει λιγουλακι,και ο λογος ειναι επειδη απο αυριο αρχιζουμε βαψιματα.Ξεκιναμε με το εξοχικο(μεσα-εξω)και μετα σειρα εχει το σπιτι στην πολη.
Καμοια ιδεα οργανωσης για να μην πελαγωσω?
Ο αντρας μου θα βαφει κι εγω θα καθαριζω.
Παναγιτσα μου τι με περιμενει παλι!!!!!!!!!
Ειρηνη περιμενω τα φωτα σου οπως παντα.φιλακια!!! απο Γιαννα.

Ανώνυμος είπε...

Ειρηνη μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι μου νασαι παντα γερη κι ευτυχισμενη με την οικογενεια σου.
Παντα γελιο και χαρα στο σπιτικο σου.
Φιλακια απο Γιαννα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειρηνη μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι μου νασαι παντα γερη κι ευτυχισμενη με την οικογενεια σου.
Παντα γελιο και χαρα στο σπιτικο σου.
Φιλακια απο Γιαννα!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Γιάννα μου,
Μεγάλο "μανίκι" το βάψιμο!

Δεν υπάρχουν μαγικές συμβουλές! Είναι σίγουρο πως θα κουραστείτε αλλά μην χάνετε την καλή σας διάθεση γιατί μετά το σπιτάκι σας θα είναι υπέροχο!

Φρόντισε να βάλεις παντού στο πάτωμα χαρτί και φυσικά να βάλεις παντού πλαστικό αφού η πούδρα που θα απλωθεί από το τρίψιμο των τοίχων τρυπώνει παντού!!!!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, κοριτσάκι μου!

Unknown είπε...

Αυτό το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό για πολύ καιρό...

Μην αγχώνεστε.

Κατά διαστήματα, θα ποστάρουμε οτιδήποτε μας προβληματίζει ώστε να γίνετε ανάρτηση.

Σας φιλώ όλες!

letaki είπε...

Καλησπέραα

Unknown είπε...

Καλησπέρα Λετάκι μου!

letaki είπε...

Καλησπέρα. Ειρήνη δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει εσύ ή κάποια απο τα κορίτσια στο parents, έχω φτιάξει τις πετσέτες μου κ του μπάνιου με τον τρόπο δίπλώματος που μας έδειξες αλλά στο ίδιο ράφι της ντουλαπας έχω κ τα σεντόνια τα οποία πρέπει να τα φτιάξω κ αυτά να πιάνουν όλο το βάθος της ντουλάπας γιατί δεν έχει μείνει κ πολύ χώρος σε πλάτος, έχεις κάποια ιδέα για να είναι συμμαζεμένα κ ν α μην μου πέρνουν πολύ χρόνο στο δίπλωμα γιατί κάπως προσπάθησα να τα φτιαξω αλλά έχασα πολυυυυ χρόνο κ στο τέλος εκνευρίστηκα κ τα παράτησα, κ ενώ ολο το υπόλοιπο ράφι είναι τελειο αυτην η γωνιά είναι.....χμμμ χάλια.
Φιλιά

Unknown είπε...

Πραγματικά... τα σεντόνια είναι πολύ εκνευριστικά στην αποθήκευση....

Θα ανεβάσω ξεχωριστό ποστ γι αυτό.

Ευχαριστώ για τη συνδρομή!

Unknown είπε...

Ειρήνη καλησπέρα,αυτό που με προβληματίζει είναι η ακαταστασία που γίνεται καθε φορά στο πάσο που χωρίζει την κουζίνα από το χώλ πρώτον ,και δεύτερον με την ακαταστασία!!!από χαρτιά περιοδικά ,παιχνίδια ,καθε φορα που βάζω τάξη μεσα σε μία μέρα καταστρέ
φεται !!Σε ευχαριστώ που μας προσφέρεις πάντα τις εμπνευσμένες ιδέες σου

Unknown είπε...

Ευαγγελία μου, έχεις πολύ δίκιο να προβληματίζεσαι με το πάσο της κουζίνας... από βοηθητικός / διακοσμητικός χώρος καταλήγει πολλές φορές να γίνεται... αποθηκευτικός!!!

Διάβασε, σε πρώτη φάση, το θέμα που έχω αναρτήσει σχετικά με την κουζίνα και σύντομα θα ποστάρω κάτι ειδικά γι αυτό!

Σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

STELLA VASILIOU

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΟΣΩ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΟΥ...ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΨΩ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ)ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΕΣ...ΨΑΧΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΛΕΨΩ...ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...

Unknown είπε...

Φυσικά, Στελλάκι, το χω σκοπό να βάλω ξεχωριστό ποστ για τις τσάντες. Απασχολεί πολλές φίλες!

Ανώνυμος είπε...

Ειρήνη μου!!!'Εψαχνα καιρό ένα τέτοιο θέμα στα ελληνικά κ δεν έβρισκα!!Μόνη η Martha Stweard υπάρχει στο ίντερνετ!!
Είμαι καινούρια νοικοκυρά.Ωραίο θα ήταν ένα θέμα για καινούριες νοικοκυρές,κοινώς έναν κατάλογο με τα βασικά σαν να απευθήνεσαι σε χαζή!!
Εγώ έχω 3 θέματα πλέον (τις ντουλάπες τις λύσαμε μαζί χεχε) το ένα είναι τα μπαλκόνια.ΔΕΝ ΞΕΡΩ να τα καθαρίζω κ ντρέπομαι!!Το άλλο είναι τα μικροπράγματα που κουβαλάει ο άντρας μου στο σπίτι.Παντού βλέπω περιοδικά,χαρτάκια κ να μην πω τι άλλο.(Συλλέγει κι ένα κάρο περιοδικά κ δεν ξέρω πού να τα βάλω!!!)Το τρίτο είναι οτι έχω πολύ μικρούς χώρους στο σπίτι κ δεν ξέρω πώς να το κάνω πρακτικό!Περιμένω συντονισμένη!Συγχαρητήρια για το ιστολόγιο!!Ισαβέλλα.

Unknown είπε...

Ισαβέλλα μου καλώς ήρθες!
Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Ο μόνος λόγος ύπαρξης αυτού του blog είναι για να βοηθήσω, αν μπορώ, οποιαδήποτε κοπέλα νιώθει πως πιέζεται από την καθημερινότητα.
Γιατί, έχοντας παιδί, άντρα, δουλειά, σπίτι και το καημένο το κουφαράκι μου, ξέρω καλά πως είναι να πιέζεσαι και να κατα-πιέζεσαι από πράγματα που κανονικά δεν θα έπρεπε να τα αφήνουμε να μας πιέζουν!

Γι αυτό προσπαθώ στην κάθε στιγμή μου να την ζω με EASY LIVING...

Ευχαριστώ που μου έγραψες για τα θέματα που σε προβληματίζουν! Πες μου λιγάκι για τα μπαλκόνια σου, τι σε προβληματίζει. Εχεις κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή απλώς θέλεις να σου γράψω την δική μου μπαλκονορουτίνα ώστε να βοηθηθείς?

Για τα μικρο-πράγματα που κουβαλάει ο άντρας σου {γκρρρρ.......} ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ τα!
Θα σου γράψω και γι αυτό ξεχωριστό ποστ και ελπίζω να σε βοηθήσει!

Παραμένω εδώ για οτιδήποτε χρειαστείς! Να το ξέρεις!

Σε φιλώ γλυκά!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ!Κοίτα,στο μπαλκόνι έχω γλάστρες.Ξεκινάω με το λάστιχο,ρίχνω κ tide κ προσπαθώ με την πίεση να σπρώξω το νερό προς τα κάτω.Αποτέλεσμα,μια λάσπη :) που δεν καθαρίζεται!!Κι έχει κ κουτσουλιές ο τοίχος απο τα πουλάκια.Πελαγώνω κ μόνο που τα βλέπω :S

Ανώνυμος είπε...

'Εχω κ άλλες ιδέες!!!
Πώς να οργάνώσεις τραπέζι για φίλους ή συγγενείς χωρίς άγχος κ να σαι καλή οικοδέσποινα,πώς να βρίσκεις χρόνο κ για το παιδί κ για τον άντρα σου,πώς να περιποιείσαι γρήγορα το "κουφαράκι" σου όπως λες,πώς να χειρίζεσαι την πεθερά σου (!!!) κ αυτά όλα σημαντικά είναι για το easy living!!!χαχαχαχα Ισαβέλλα

Unknown είπε...

χαχαχαχαχα!!!!!
Τέτοια "απλά" ε???

Μείνε ήσυχη! Θα βάλω τα δυνατά μου, για σένα!

Ανώνυμος είπε...

Ειρήνη μου εγώ έχω θέμα με το άπλωμα των ρούχων. Το σπίτι μας το νοικιάζουμε και δεν υπάρχουν εξωτερικά πουθενά σίδερα να βάλω σχοινιά για το άπλωμα. Καταλήγω να απλώνω τα πάντα στην απλώστρα η οποία περιφέρεται μέσα στο σπίτι γιατί δεν καλοχωράει στο μπαλκόνι. Μου τη δίνει στα νεύρα ιδίως όταν έχω να απλώσω ογκώδη πράγματα, κουβέρτες, παπλώματα και τέτοια και πρέπει να είναι διπλωμένα για να μη σέρνονται. Καμιά ιδέα;
Φιλικά,
Κλαίρη

Unknown είπε...

Κλαίρη μου,

Πω-πω....αυτό είναι όντως πολύ εκνευριστικό! Ειδικά όταν έχεις μεγάλα και βαριά να απλώσεις... σε καταλαβαίνω!!

Χμ... υπάρχει περίπτωση να βάλεις εσύ σίδερο για άπλωμα?

Νομίζω πως θα σου γλυτώσει τεράστιο εκνευρισμό!

Ανώνυμος είπε...

Το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δεν ξέρω κανέναν που να μπορεί να μου κάνει αυτή τη δουλειά. Πρέπει να απευθυνθώ σε σιδερά; Εξάλλου τα τελευταία έξι χρόνια έχουμε αλλάξει τρία σπίτια και πιθανότατα δε θα μείνουμε και εδώ πάρα πολύ ακόμα. Μάλλον θα πρέπει να το συνηθίσω...
Κλαίρη

Unknown είπε...

Κλαίρη μου,

Νομίζω πως έχεις 3 επιλογές
1) Να το «αποδεχτείς», ειδικά αφού μετακομίζεις συχνά, να πεις «ΟΚ είναι κάτι που θα «ζω» μ αυτό και ίσως φανώ περισσότερο τυχερή στο επόμενο σπίτι, που μπορεί να έχουν προνοήσει οι ιδιοκτήτες και να έχουν βάλει σύρματα για άπλωμα.
2) Να το τοποθετήσεις εσύ σίδερα για άπλωμα. Για να τοποθετήσεις σίδερα {ώστε να βάλεις σύρματα και να μπορείς να απλώνεις εκεί}, θα πρέπει να βρεις σιδερά για να γίνει συγκόλληση. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ακριβό απλώς σε περιορίζει το γεγονός πως μετακομίζεις συχνά. Θα μπορούσες δε, να ρωτήσεις τους ιδιοκτήτες αν θα τους ενδιέφερε να το τοποθετήσεις εσύ με δικά σου έξοδα {τα οποία θα αφαιρέσεις από το ενοίκιο}, κάτι που θα τους μείνει στο σπίτι τους.
3) Να ξεκινήσεις έναν κουμπαρά με ψιλά για να πάρεις στεγνωτήριο ρούχων και κυριολεκτικά να σωθείς!

Σε φιλώ γλυκά!

Ανώνυμος είπε...

Τη δεύτερη λύση τη σκέφτηκα, αν και υποψιάζομαι ότι στο πίσω μπαλκόνι που θα γινόταν κάτι τέτοιο θα μου κάνουν "ντου" τα περιστέρια. Έχουμε μπόλικα από δαύτα στη γειτονιά και μάλλον γι' αυτό όσοι έχουν σχοινιά στην πολυκατοικία έχουν βάλει και τέντα από πάνω.
Η τρίτη λύση δυστυχώς δεν είναι επιλογή γιατί δεν υπάρχει χώρος.
Μάλλον θα το αποδεχτώ να ησυχάσω.
Φιλιά
Κλαίρη

Unknown είπε...

Αγαπημένη μου Κλαίρη,
Σε είχα στο μυαλό μου προχθές!

Πήγα σε μια πελάτισσα και απέναντι ακριβώς από το σπίτι της το μάτι μου έπεσε σε μία κατασκευή απλώματος! Η κυρία είχε πολύ μικρό μπαλκόνι και είχε τοποθετήσει στην μία άκρη του μπαλκονιού της ένα μηχανισμό, φαντάσου σαν σιδερένια "φυσαρμόνια", την οποία την τραβούσες και άνοιγε και την έσπρωχνες και έκλεινε! Εκεί είχε απλωμένα τα ρούχα της και χωρούσε αρκετά!

Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο και αξίζει τον κόπο!
Από κόστος δεν ξέρω αλλά δεν φαντάζομαι να κοστίζει περισσότερο από 50€!

Σε φιλώ γλυκά!

Ανώνυμος είπε...

Ειρήνη μου χαιρετώ,Ισαβέλλα εδώ πάλι!!!
Γράψε τίποτις για τα ντουλάπια της κουζίνας-και ειδικά εκείνα με τα τρόφιμα.Δεν μπορώ να τα οργανώσω με τίποτε.Τα φτιάχνω ωραία κ στο τέλος της εβδομάδας όλα θέλουν φτιάξιμο πάλι..ποιος είναι πιο πρακτικός τρόπος οργάνωσής τους κατα τη γνώμη σου???ευχαριστώ!!

Unknown είπε...

Ναι Ισαβέλλα μου! Θα γράψω!

Εσένα είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα την τελευταία δημοσίευση για το πλύσιμο του μπαλκονιού! Για να μην μπερδεύεσαι με χρονοβόρα πλυσίματα! Ελπίζω να το βρεις χρήσιμο!

Σε φιλώ γλυκά!

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρω το είδα!!!!Ευχαριστώωωω!!
Θα το βάλω μπρος απο αύριο..Ηδη έχω δει μεγάλη διαφορά στο σπίτι με τις συμβουλές σου!!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ Ισαβέλλα μου!
Να προσπαθησεις, όσο μπορείς, να "απλοποιήσεις" τις δουλίτσες σου!

Σε φιλώ!

Nikol είπε...

Ειρήνη, τέλειο το blog σου, χίλια μπράβο! Ηρεμώ και μόνο που σε διαβάζω. Αν μπορείς να προτείνεις κάτι για τα ριχτάρια στον καναπέ, που μόνο στον καναπέ δεν μένουν. Τα ζουζούνια μου τα "χαλάνε" διαρκώς. Εγώ τα στρώνω, αυτά τα ξεστρώνουν, τα πετάνε στο πάτωμα... Εκνευρίζομαι να τα βλέπω διαρκώς άνω κάτω. Έχεις να προτείνεις κάτι, κάποιο τρόπο να μένουν στη θέση τους; Δεν γίνεται να μην βάλουμε ριχτάρια, γιατί οι καναπέδες είναι μπεζ ανοιχτό, λερώνουν πανεύκολα και το ύφασμα δεν πλένεται... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων, φιλιά πολλά.

Unknown είπε...

Αγαπημένη μου καλώς σε βρήκα!
Σε υπέρ ευχαριστώ για τα ζεστά σου λόγια, που πραγματικά τα χρειάζομαι γιατί μου φτιάχνουν τα κέφια και με κάνουν να σκέφτομαι ιδέες και για νέα ποστ, να έχω όρεξη να γράψω και να ανταλλάξουμε ιδέες! Ευχαριστώ, τα εκτιμώ πολύ!

Μείνε ήσυχη! Το σημειώνω στη λίστα μου και θα γράψω άμεσα. Σου έχω μάλιστα και λύσεις, νομίζω τουλάχιστον!

Σε φιλώ γλυκά!

Δημοσίευση σχολίου