Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Ράφια με αραδιασμένα καλλυντικά και είδη που έχουν να χρησιμοποιηθούν χρόνια... νομίζω είναι μία συνηθισμένη κατάσταση των καλλυντικών μας.

Στη γενικότερη έννοια του αφαιρετισμού που λατρεύω έχω κάνει το εξής:
1) Στο μπάνιο έχω 2 ψαθάκια:



1.α Στο μεγαλύτερο έχω τα είδη μακιγιάζ μου


1.β Στο μικρότερο έχω τα κοκκαλάκια μου


2. Έχω ένα τσαντάκι, στο οποίο βάζω μέσα τα μολύβια και τα κραγιόν μου. Και αυτό το κρατώ στο μπάνιο για να το έχω εύχρηστο όταν βάφομαι εκτός από την καλοκαιρινή περίοδο που το βάζω στο ψυγείο για να μην λιώνουν οι μύτες των μολυβιών και τα κραγιονάκια μου!


Μέσα στο καλαθάκι μου έχω:
1) Πινέλο
2) Μάσκαρα
3) Ρουζ
4) Πούδρα
5) 6 σκιές (σχεδόν όλα τα χρώματα που μου αρέσουν και χρησιμοποιώ)
6) Καθρεπτάκι για τα φρυδάκια
7) 2 υγρά liposan
8 ) Τα πινέλα για τις σκιές μου
9) Ένα φλατ σετάκια της Loreal που μου είχαν κάνει δώρο και περιλαμβάνει 3 σκιές, 1 κραγιόν και 1 ρουζ
10) Δώρο φακελάκια υγρού make up.


Υ.Γ. Όχι δεν χρειάζομαι περισσότερο μακιγιάζ!!!

Καλή τακτοποίηση σε όλες!!!

6 σχόλια:

Marilou είπε...

"Υ.Γ. Όχι δεν χρειάζομαι περισσότερο μακιγιάζ!!!"

Νομίζω αυτό τα λέει όλα ;) Κι εγώ μέχρι να τα ξεκαθαρίσω είχα τέτοιο στοκ από βαφτικά που ούτε ο Καλομπράτσος ένα πράμα...χαχαχα Λες και ήξερα πώς να τα χρησιμοποιήσω..Έδωσα τα περισσότερα στην ανηψιά μου λοιπόν, και τώρα τα έχω κι εγώ τακτοποιημένα, και προπάντων, τα βρίσκω!!!
Φιλιά!

Unknown είπε...

Μαριλούδι μου, εύγε που τα ξεφορτώθηκες και τα τακτοποίησες!

Πολλές φίλες, "στοκάροντας" καλλυντικά, νιώθουν πιο "ασφαλείς". Ενώ το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει. Είναι εκνευριστικό το να έχεις 5 ρουζ, από τα οποία χρησιμοποιείς τα 2! Γιατί να έχεις ξοδέψει χρήματα για 5 ρουζ αφού δεν τα χρησιμοποιείς?

Άλλο πολύ σημαντικό, το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι πως τα καλλυντικά ΕΧΟΥΝ ημερομηνία λήξης! Χαλάνε και είναι επικίνδυνο να τα βάζουμε στο πρόσωπό μας!

Ξεφορτωθείτε ρουζ, κραγιόν, σκιές, μολύβια που τα έχετε 2 χρόνια! Δεν πρέπει να τα βάλετε στο πρόσωπό σας!

Το μόνο που χρειάζεται και εδώ, είναι καλή οργάνωση των καλλυντικών μας, ώστε να έχουμε μία σωστή άποψη του τι έχουμε στο νεσεσέρ μας. Με αυτόν τον τρόπο ξέρουμε πάντα τις ελλείψεις μας και το τι πρέπει να αγοράσουμε, οπότε δεν πετάμε τα χρήματά μας!

Σε γλυκοφιλώ

esta είπε...

Να σας πω τι έκανα πρόσφατα με τα καλλυντικούλια μου,τα οποία έχω κι εγώ τακτοποιημένα σε πανεράκια και τσαντάκια μέσα σε ένα επιπλάκι στο μπάνιο;
Αφού τα ξεσκαρταρισα και πολύ το ευχαριστήθηκα,έβαλα κάποια σε ένα καφασάκι που μου περίσσεψε από την τακτοποίηση του ψυγείου.
Το πιο σημαντικό είναι ότι το ντουλάπι μένει συγυρισμένο,αφού όταν θέλω κάτι,βγάζω το καφασάκι,το παίρνω και μετά το βάζω πάλι πίσω και όχι όπου τύχει μέσα στο ντουλάπι.

Sophie είπε...

Aυτό το ξεκαθάρισμα το κάνω και εγώ συχνά και πάντα γράφω την ημερομηνία όταν ανοίγω ένα καινούργιο καλλυντικό γιατί έχουν μικρή διάρκεια ζωής και λήγουν γι'αυτό πρέπει να προσέχουμε!!!!Κρατάω όμως τα μπουκαλάκια από τις κολόνιες γιατί μου αρέσουν και επίσης έχω ένα κραγιόν από τη μέρα του γάμου μου,δεν το χρησιμοποιώ πλέον γατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε,αλλά έχει μια ιδιαίτερη μυρωδιά και κάθε φορά που το μυρίζω μου έρχεται στο μυαλό η μέρα του γάμου μου αλλά και όλα τα ευχάριστα ευτράπελα εκείνης της μέρας χα χα χα ,και δεν ήταν και λίγα....!!!Ειρήνη μου να σε συγχαρώ για την οργάνωση και τις χρήσιμες συμβουλές σου!!!Φιλάκια και περιμένω το mail σου!

Unknown είπε...

Esta μου, εύγε!!!
Είναι μια πολύ καλή ιδέα αλλά κυρίως μου αρέσει που βρήκες αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σένα!

Μπράβο!

Unknown είπε...

Σοφάκι, πολύ χρήσιμο το να σημειώνεις τις ημερομηνίες!!! Έξυπνο και χρήσιμο!

Ούτως ή άλλως δεν πρέπει να ψωνίζουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τι έχουμε ήδη και τι χρειαζόμαστε! Αν το σκεφτούμε λογικά δεν χρειαζόμαστε παρά μόνο 1 ρουζ την εποχή! Απλώς πρέπει να το ψάξουμε λιγάκι. Να είναι ένα χρώμα ουδέτερο που να ταιριάζει και με το δέρμα μας αλλά και με τα παλ και τα πιο καφε χρώματά μας.
Άσε δε τα κραγιόν που αγοράζουμε χωρίς να σκεφτόμαστε καν αν μας πάει ή τι έχουμε ήδη μόνο και μόνο επειδή μας άρεσε το χρώμα και καταλήγουμε να έχουμε 10 διαφορετικά κραγιόν που στο τέλος απλώς τα κρατάμε... χαλασμένα!

Πολύ συγκινητικό που η μυρωδιά του κραγιόν σου θυμίζει έντονα την ημέρα του γάμου σου!!!!

Δημοσίευση σχολίου