Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΚΑΣΚΟΛ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Λατρεμένες μου,

Αν είστε λάτρεις των κασκόλ, πασμίνων, φουλαριών θα ξέρετε και τις δυσκολίες της αποθήκευσής / οργάνωσής τους.

Θα σας πρότεινα να έχετε ένα συρτάρι ειδικά γι αυτά {με τόσο χώρο που εξοικονομούμε οργανώνοντας σιγά-σιγά τους χώρους μας} γιατί και ντελικάτα είναι και το αξίζουν, αφού συμπληρώνουν τόσο όμορφα την εμφάνισή μας.

Συνήθως, η κρεμάστρα δεν είναι λύση καθώς τα περισσότερα γλυστράνε και τσαλακώνονται.

Μπορείτε λοιπόν, να επιλέξετε χάρτινους κυλίνδρους και αφού διπλώσετε προσεκτικά το κάθε κασκόλ σας, να τα τοποθετήσετε στο συρτάρι της επιλογής σας.


Αν δεν έχετε συρτάρι να διαθέσετε σε αυτή την φάση, μπορείτε να αγοράσετε ένα μεταλλικό ή πλαστικό καλαθάκι και να τα τοποθετήσετε μέσα, αφού τα διπλώσετε σε μικρά κομματάκια υφάσματος και μετά να το κρεμάσετε ή τοποθετήσετε κάπου στην ντουλάπα σας.

Για όλα θα βρούμε λύσεις και θα οργανωθούμε τέλεια!!
Σας γλυκοφιλώ όλες!

4 σχόλια:

Sophie είπε...

Γειά σου Ειρήνη μου με τις καταπληκτικές ιδέες σου!!!Επειδή είχα χάσει τις προηγούμενες αναρτήσεις σου, σου λέω πως όλες είναι υπέροχες!!!Ειδικά αυτή με τη βελόνα και την κλωστή ,ούτε που το είχα σκεφτεί χα χα!!Φιλάκια!!!

Χρυσόσκονη είπε...

Καλημέρα Ειρήνη,
και έλεγα που θα χρησιμοποιήσω το καλαθάκι που είχα για τα μπιμπερό να που το βρήκα,θα βάλω τα κασκόλ μου.Πότε δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορούσαμε να τα αποθηκεύσουμε έτσι εγώ συνήθως τα τετραγώνιζα και τα έβαζα σε ένα συρτάρι αλλά με το βγάλε βάλε γινόντουσαν χάλια να τώρα που θα είναι τακτοποιημένα.

Unknown είπε...

Σοφάκι μου, σ ευχαριστώ πολύ για τα ζεστά σου λόγια!

Πράγματι! Και γω το χω βρει απίστευτα βοηθητικό αυτό με την βελόνα και την κλωστή. Να ξέρεις, πως εδώ, προτείνω μόνο δοκιμασμένα από εμένα πράγματα!

Σε φιλώ πολύ!

Unknown είπε...

Νάσια μου,
Τέλεια η ιδέα σου, να χρησιμοποιήσεις το καλαθάκι των μπιμπερό των παιδιών! Εύγε!

Αυτό που λες ακριβώς είναι και το πρόβλημα! Πως δεν μπορούμε να τα τακτοποιήσουμε καλά γιατί βάλε-βγάλε ή άνοιξε-κλείσε το συρτάρι ανακατεύονται και καταλήγουμε με ένα συρτάρι άνω-κάτω και με φουλάρια τσαλακωμένα!

Σε φιλώ!

Δημοσίευση σχολίου