Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΨΥΓΕΙΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΜΑΤΟ!

Φίλες μου,
Πόσες φορές ανοίγουμε το ψυγείο μας και νιώθουμε πως θα πέσουν όλα έξω? Πόσες φορες ανοίγουμε το ψυγείο μας και μας πιάνει κατήφια από την εμφάνισή του?

Σας έχω βάλει το δικό μου, χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα για την.. "φωτογράφιση". Είναι μία καθημερινή μέρα και δείχνει κάπως έτσι!

Κι όμως... δεν χρειάζονται μαγικά πράγματα για να δείξει "μαζεμένο".
1) Μερικά πλαστικά καλαθάκια {σας έχω μιλήσει γι αυτά και την αδυναμία που τους έχω, καθώς δίνουν μία όμορφη νότα στο ψυγείο μας}, που μέσα θα αποθηκεύσουμε φρούτα ή λαχανικά.
2) Ταπεράκια, ιδιαίτερα αν έχουν την ίδια μορφή.
3) Θυμηθείτα να βάζετε τα "όμοια" μαζί!
4) Οτιδήποτε σας χυθεί, αμέσως βιτεξάκι!Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου! Φροντίστε την εμφάνισή του και αυτό θα σας αποζημιώσει κάθε φορά που το ανοίγετε!

Μην ξεχνάτε πως το οργανωμένο ψυγείο εκτός από κέφια σας εξοικονομεί και χρήματα καθώς ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι έχουμε και δεν διπλο-ψωνίζουμε!

Σας φιλώ όλες!
Ειρήνη

6 σχόλια:

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Είμαι κι εγώ υπέρ του τακτοποιημένου ψυγείου( φυσικά κάποιες φορές ξεφεύγει, ειδικά όταν είναι γιορτές και γεμίζει).
Μου άρεσει η ιδέα σου με τα καλαθάκια. Συνήθως ντομάτες και φρούτα που δεν χωρούσαν στα συρτάρια τα έβαζα σε γυάλινα μπωλ αλλά επιαναν αρκετό χώρο. Με την πρώτη ευκαιρία θα το εφαρμόσω!
Kathy by anthopmeli

Χρυσόσκονη είπε...

Ζουζούνα μου το ψυγείο σου είναι τέλειο.Και έχεις απόλυτο δίκιο ως προς την καθαριότητα τί γίνεται όμως όταν εμείς λείπουμε και τα παιδιά ή ο συζυγος ανοιγοκλείνει το ψυγείο και το λερώνουν;Θα μου πεις να τους εκπαιδεύσεις αλλά είναι ανεπιδευτη μαθήσεως.Τεσπά το παλεύω και τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο το περνάω με πανί βρεγμένο με νεράκι και χλωρίνη για απολυμαίνεται και λίγο.

Unknown είπε...

Kathy μου,
Ευχαριστώ πολύ!
Χαίρομαι που τα βρήκες χρήσιμα. Προσωπικά τα λατρεύω, έχω σε διάφορα μεγέθη ακόμα και σε πολύ μεγάλο που βάζω τα ζυμαρικά μου μέσα {θα γράψω ξεχωριστά γι αυτό}.

Τα μπωλ, ειδικά τα μεγάλου μεγέθους, δεν με βόλευαν καθόλου στο ψυγείο, λόγω σχήματος. Μου έπιαναν πολύ χωρο!

Και μένα κατά διαστήματα μου "ξεφεύγει" το ψυγείο, μη νομίζεις αλλά τον περισσότερο χρόνο το διατηρώ ώστε να διατηρώ και την... ψυχραιμία μου! ;)

Σε φιλώ!

Unknown είπε...

Λατρεμένη μου Χρυσόσκονη
Και γω, κάπου κάθε τόσο το κάνω, μη φανταστείς πως είμαι κάθε εβδομάδα με το βιτέξ!
Είναι από τις δουλειές που βαριέμαι.

Γι' αυτό το λόγο, "επενδύω" στην καλή εμφάνισή του ώστε να μην το βλέπω και ανακατεμένο γιατί κάθε φορά που το ανοίγω μου δημιουργεί εκνευρισμό!

Σε φιλώ γλυκά!

Ανώνυμος είπε...

Περιμενα με ανυπομονησια τι νεα σου αναρτηση.Με εμπνεουν αυτα που γραφεις για να παιρνω μπρος για καθαριοτητα και τακτοποιηση!Μπραβο και για τις φωτο που συνοδευουν την καθε αναρτηση σου που ειναι κατατοπιστικες και καταλαβαινεις τι πρεπει να κανεις και πως και ειναι φυσιολογικες εικονες ενος ελληνικου,φυσιολογικου σπιτιου.Το καλυτερο Blog που υπαρχει με τετοια θεματα!

Unknown είπε...

Φίλη Ανώνυμη, μακάρι να ήξερα το όνομά σου για να σε ευχαριστήσω όπως θέλω...

Τι υπέροχο σχόλιο, τι υπέροχα,"ζεστά" τα λόγια σου, μου έφτιαξαν την μέρα!

Σε ευχαριστώ πολύ, ειλικρινά τέτοια σχόλια με βοηθάνε πολύ να συνεχίζω να δημοσιεύω!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου