Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΔΩΡΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Αγαπημένες μου,
Γέννησε η γυναίκα ενός συναδέλφου του άντρα μου και ψάχναμε δωράκι. Δεν έβρισκα κάτι να με χαροποιεί για να το προσφέρω και είπα να φτιάξω κάτι δικό μου, μία "σύνθεση-δώρων" δηλαδή που θα με εξέφραζε.

Ετσι λοιπόν πήγα στο jumbo, αγόρασα αυτό το γαλάζιο καλαθάκι, το οποίο λάτρεψα και που μπορεί η μανούλα του να το χρησιμοποιήσει και για τα "καλλυντικά" του μπεμπούλη της αλλά και για άλλες χρήσεις:

Μετά αγόρασα κάποια πραγματάκια για μωράκι {μασητικά, κουδουνίστρες, μωρουδιακά παιχνίδια}, τα έβαλα μέσα αλλά κάτι "έλειπε".
Ετσι, σήμερα το πρωί πήγα σε ένα μαγαζί με είδη συσκευασίας και αγόρασα αυτήν την τούλινη θήκη, έβαλα μέσα το καλάθι με τα δώρα και έγινε αυτό:

Τώρα ετοιμάζω μία όμορφη καρτούλα με ευχές και είναι έτοιμο!
Πως σας φαίνεται? Εγώ το λάτρεψα!
 
Διαθέστε χρόνο και αγάπη για τα δώρα που προσφέρετε!

Σας φιλώ

2 σχόλια:

Γωγώ είπε...

Ειρηνη μου ειναι πολύ γλυκο και κυριως γιατι ειναι και χειροποιητο θα το εκτιμησει η μανουλα.
Εχω κανει κι εγω τετοια δωρα καλαθια με πραγματα που αρεσουν κι εξυπηρετουν την καθε περισταση και η χαρα στα πρωσοπα των εορταζομενων ηταν εμφανης!
μεχρι και σ ενα τηγανι που εκανα φωρο εβαλα μεσα μυρωδικα,βαζακι με αρωματισμενο λαδι καθως επισης και διαφορα αλλα πραγματακια,ενα διαφανο ζελοφαν κι ετοιμο!
μπραβο σου!!με καλη διαθεση και κατασκευες καρδιας φτιαχνεται ενας κοσμος πιο χαρουμενος που τοσο τον εχουμε αναγκη!!
υ.γ. σορυ για την λογοδιαρροια :))
μακια!!

Unknown είπε...

Πω-πω... τι υπέροχη φαντασία που έχεις! Λάτρεψα το τηγάνι με τα διάφορα που έβαλες και το "κρατώ" στο μυαλό μου γιατί σίγουρα θα το κάνω και γω! Ευγε!

Σ' ευχαριστώ πολύ που με στηρίζεις! Λατρεύω τη "λογοδιάρροιά σου"!!!
Σε γλυκοφιλώ!

Δημοσίευση σχολίου