Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.... ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ

Αγαπημένες μου,
Ένα θέμα που με απασχολούσε πολύ, είναι οι επαγγελματικές κάρτες.
Αφενός γιατί είναι πολύ χρήσιμες και αφετέρου γιατί είναι πολύ "εκνευριστικές" να γυρίζουν εδώ κι εκεί.

Αφού το έψαξα αρκετά και απέρριψα διάφορες μεθόδους, βρήκα τον "τρόπο" μου, ώστε να τις έχω συγκεντρωμένες, τακτοποιημένες και πάντα εύχρηστες.


Είναι, αυτό το "μαγικό" σκαφάκι αποθήκευσης, ένας παλιός τρόπος που χρησιμοποιούσαμε στο γραφείο, πριν πολλά-πολλά χρόνια.... αλλά με βοήθησε τόσο πολύ τότε {στην οργάνωση του γραφείου και προ ηλεκτρονικών υπολογιστών}, που το καθιέρωσα και στο σπίτι, από τότε, μέχρι σήμερα... 

Έχω πάρει ελληνικά διαχωριστικά με την αλφαβήτα. Στο κάθε γράμμα έχω τοποθετημένες επαγγελματικές κάρτες ανάλογα με το πως τις θυμάμαι.... αν γνωρίζω καλά {ας πούμε} τ' όνομα του γιατρού αποθηκεύω την κάρτα στο επώνυμό του. Αν δεν τον γνωρίζω, το αποθηκεύω ανάλογα με την ειδικότητά του, ας πούμε, Κ καρδιολόγος.

Μ' αυτόν τον τρόπο, κρατώ τις επαγγελματικές κάρτες που μου χρειάζονται, δεν τις χάνω ποτέ, ακόμα και μετά από μήνες και τις έχω όλες μαζί συγκεντρωμένες και τακτοποιημένες, μέσα στο κομοδίνο του υπνοδωματίου μου, που ούτε "φαίνονται" για να μ' εκνευρίζουν αλλά είναι και εύχρηστες όποτε τις χρειαστώ.

Σας γλυκοφιλώ!

8 σχόλια:

voula&efsta είπε...

Πολυ ωραια ιδεα Ειρηνη μου!!!Πρεπει καποια στιγμη να ασχοληθω και εγω με αυτο το θεμα...

Unknown είπε...

Ευχαριστώ κορίτσι μου!
Είναι ένα από τα εκνευριστικά του σπιτιού γιατί ναι μεν είναι χρήσιμες αλλά είναι τόσο μικροσκοπικές {μου τη δίνουν τα μικροσκοπικά αντικείμενα! χαχαχαχα}, που μπορουν να δημιουργήσουν.. χάος!

Ανώνυμος είπε...

Απιστευτο!! Ποτε δεν θα το φανταζομουν οτι υπαρχει τετοιος τροπος! Ζηλεψα μεν, αλλα ειμαι "τυχερη" γιατι δεν κρατω πολλες, ζητημα να χω 3-4 κι αυτες μεσα στο πορτοφολι μου, εκει που ειναι τα διαχωριστικα για τις καρτες :)

Unknown είπε...

Και είναι τόσο απλό.. το μόνο δηλαδή που "πρέπει" να κάνουμε είναι ν' αγοράσουμε το σκαφάκι αποθήκευσης. Μετά το πράγμα.. "πάει" μόνο του, ας πούμε.

Είσαι τυχερή που έχεις τόσες λίγες κάρτες!

Υ.Γ. Πλέον νιώθω και γω "τυχερή" γιατί δεν κρατάω τσάντα {εκτός από σπάνιες περιπτώσεις} άρα και το πορτοφόλι μου, μου είναι αχρείαστο! Νιώθω ανάλαφρη!

Iωαννα είπε...

Εγω εχω παρει ενα κλασερ να το πω?με σελιδες διαφανες με θηκες,αυτα που βαζουνε τις τηλεκαρτες,και τις εχω ολες εκει,γιατι εχουμε οικογενοιακως παρα πολλες καρτες,και ετσι τις βρισκουμε αμεσως!!!!!!!!!!!
Φιλια!!!!!

Unknown είπε...

Ναι, ξέρω τι λες.
Σημασία έχει, πως έχεις βρει αυτό που σε βολεύει και το τηρείς! Γι αυτό και μόνο, εύγε!!

Iωαννα είπε...

Ειρηνη μου ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ να περασεις με την οικογενεια σου,με υγεια και αγαπη!!!!!!!!

Unknown είπε...

Ιωαννούλα μου, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ κορίτσι μου!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και αντεύχομαι να είσαι γερή και ευτυχισμένη!

Σε φιλώ

Δημοσίευση σχολίου