Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ TIPS Νο. 2


Καλό μήνα, κόρες!

Σας ευχαριστώ για τα προσωπικά μηνύματα και επειδή μου ζητάτε περισσότερα tips για την καθημερινότητα σας, φυσικά δεν θα σας χαλάσω το χατήρι:

1) Μην αφήνετε ρούχα έξω!
 Όταν επιστρέφετε, τακτοποιήστε τα ρούχα σας στις θέσεις τους. Ακόμη και αν το απόγευμα σκοπεύετε να τα ξαναφορέσετε, το γεγονός πως δεν θα τα βλέπετε μπροστά σας απλωμένα για τόσες ώρες θα σας κρατήσει ήρεμη {πολύ σημαντικό}!

2) Κρατήστε ένα μπλοκάκι κοντά σας!
Κυρίως ένα κάπου στον πάγκο της κουζίνας σας για ψώνια και λοιπές δουλειές και ένα στο συρτάρι του κομοδίνου σας για όλες εκείνες τις υπέροχες ιδέες / σκέψεις που σας έρχονται στο κρεβάτι. Ειδικά το 2ο θα σας εξασφαλίσει ένα χαλαρό ύπνο χωρίς σκέψεις για το τι ξεχάσατε...

3) Κρατήστε τη διακόσμηση σας απλή χωρίς πολλά μικρά διακοσμητικά σκορπισμένα!
 Έτσι και πιο εύκολη θα είναι η καθαριότητα και το μάτι σας δεν θα "πνίγεται" δημιουργώντας σας εκνευρισμό χωρίς λόγο!

4) Μη στριμώχνετε πολλά ρούχα / αντικείμενα σε ένα συρτάρι!
Ειναι σίγουρο πως θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα {δηλαδή εκνευρισμό!} καθε φορά που έστω το ανοίγετε...

5) Τις κάλτσες, είναι χάσιμο χρόνου να τις απλώνουμε!
Προσωπικά έχω σταματήσει να τις απλώνω και απλώς τις ρίχνω σε μία λεκανίτσα και τις αφήνω στο μπαλκόνι να στεγνώσουν. Έχω βρει την υγειά μου έτσι και έχω κερδίσει πολύυυυ χρόνο καθημερινά!

6) Τα μπουκάλια από τα τελειωμένα σας αρώματα, συνεχίζουν να αναδύουν την όμορφη μυρωδιά τους, αν τα τοποθετήσουμε χωρίς το καπάκι τους, στα συρτάρια με τα ρούχα μας {μη μου γεμίσετε όμως τα συρτάρια με μπουκάλια... ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!! }

7) Μην κουράζεστε με την βαρετή δουλειά του πλυσίματος των φίλτρων του απορροφητήρα!
Πλέον τα βάζω στο πλυντήριο πιάτων! Είναι από τις δουλειές που βαριέμαι μέχρι θανάτου!

Ελπίζω να τα βρείτε χρήσιμα....

Σας γλυκοφιλώ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειρηνη μου εισαι θησαυρος.
Τοσο απλα πραγματακια και καταφερνουν να μας κρατουν ποιο ηρεμες,και να κερδιζουμε τοσο πολυτιμο χρονο για να κανουμε κατι αλλο(μην παει το μυαλο σου στο πονηρο)χαχαχα!Φιλακια απο Γιαννα.

sofi είπε...

Ειρηνάκι τέλειες ιδέες όπως πάντα... το μπλοκάκι πρέπει και εγώ να το υιοθετήσω γιατί όλο ξεχνάω!! και προσπαθώντας να τα έχω στο μυαλό μου, αγχώνομαι μήπως ξεχάσω τίποτα και είμαι όλο στην τσίτα!! Αρα θα τα βγάζω από το μυαλό μου και θα τα βάζω στο μπλοκάκι!!!

Unknown είπε...

Γιάννα μου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Τι να πω για τα καλά σου λόγια...? Ισως ένα ευχαριστώ είναι λίγο...

Να είσαι καλά!

Unknown είπε...

Σοφάκι, ναι... Βάλε το μπλοκάκι κάπου, σε μια ακρούλα και βγάλε ένα τεράστιο βάρος από το κεφαλάκι σου. Θα με θυμηθείς! ;)

Sophie είπε...

Ειρήνη μου όλα αυτά που μας προτείνεις τα βρίσκω υπέροχα ειδικά αυτό με τα μπουκαλάκια πολύ καλό!!!Ευχαριστούμε που τα μοιράζεσαι μαζί μας!!Φιλάκια!!

Unknown είπε...

Σοφάκι μου,
Είναι χαρά μου! Ειλικρινά, νιώθω απίστευτη χαρά όταν μου λέτε πως κάτι το βρίσκετε χρήσιμο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να οργανωθεί κανείς μ' αυτά τα τρελά ωράρια που έχουμε όλοι!

Να είσαι καλά!

Δημοσίευση σχολίου