Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!



Αγαπημένες μου,

Με την είσοδο της νέας χρονιάς, σκέφτηκα ποια θα είναι η «απόφασή» μου για φέτος. Προσωπική, για τον εαυτό μου.

Ετσι λοιπόν κατέληξα στην εξής, η οποία με χαροποίησε πολύ!

Αποφάσισα λοιπόν, να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου και το ντύσιμο μου! Να μην είναι "βαρετό" και να μην "φοβάμαι" να δοκιμάσω ακόμα περισσότερα διαφορετικά πράγματα!
Ξέρω, πως δεν είναι κάτι που το αποφασίζει κάποιος σε πρώτη παγκόσμια "αποκλειστικότητα" αλλά για μένα είναι κάτι σημαντικό.

Πέρασα πολλά χρόνια που το μυαλό, οι "προκαταλήψεις" μου και διάφοροι άλλοι παράγοντες, με έκαναν να μη δοκιμάζω πράγματα. Στα νύχια μου ας πούμε, έκανα γαλλικό και κανα 2 απαλά χρώματα. Τώρα πλέον τολμάω τα πάντα! Τα πάντα όμως! Το πιστεύετε πως κάτι τόσο μα τόσο απλό μου αλλάζει τα κέφια? Δεν υπερβάλλω! Βάφω κόκκινα τα νυχάκια μου και απογειώνεται η διάθεσή μου! Τα βάφω καφέ σκούρο και τα χαζεύω.

Σκέφτηκα λοιπόν πως είναι ώρα, τώρα που κοντεύω τα 40, να αφεθώ λίγο περισσότερο σε νέα πράγματα που βλέπω πως μου ανεβάζουν τη διάθεση, με κάνουν και νιώθω λίγο πιο τολμηρή και λίγο πιο «νόστιμη».

Έκανα λοιπόν, τρελή "έρευνα" στο διαδίκτυο, της αγαπημένης μου fashion icon, Olivia Palermo, και ξεσηκώθηκα. Ήθελα ένα "σπρωξιματάκι" και το "πήρα" από κει. Είδα λοιπόν τα υπέροχα ντυσίματα που κάνει, που δεν "φοβάται" να τολμήσει και το υπέροχο αποτέλεσμα! Φυσικά έχει άπειρα λεφτά, πράγμα που δεν θα έχω ποτέ αλλά ο καθένας με αυτά που έχει.

Από την αρχή του χρόνου λοιπόν, δεν βγαίνω έξω χωρίς αυτό το "κάτι". Ακόμα και τις στιγμές που θα βγω "απεριποίητη", θα προσέξω τι θα φορέσω {σχεδόν πάντα το έκανα απλώς τώρα θα προσέξω ακόμα να έχω αυτό το "κάτι" που θα μου ανεβάσει τα κέφια}. Αν τα μαλλιά μου είναι ατημέλητα θα τα μαζέψω κότσο ή κοτσίδα, αν είμαι άβαφτη θα βάλω τα γυαλιά μου....

Και ‘σεις λατρεμένες μου! Μην αφήνετε τον εαυτό σας! Δώστε του τον χρόνο που του αναλογεί, έστω λίγο περισσότερο από ότι του δίνετε συνήθως. Θα σας ανεβάσει τα κέφια, τη διάθεση, την όρεξη να κάνετε κι άλλα πράγματα και για σας αλλά και για την οικογένεια σας. Και σίγουρα θα το προσέξουν ΟΛΟΙ!!!!

Σας φιλώ γλυκά!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγο-πολύ μες το μυαλό μου είσαι!
Είπα κι εγώ ότι με το καινούργιο χρόνο θα δίνω περισσότερο χρόνο για τον ευατό μου..βέβαια είναι λίγο δύσκολο γιατί με ένα παιδί 1,5 χρονών ο ελάχιστος χρόνος είναι πολύτιμος αλλά θα προσπαθήσω!
Ήδη αύριο έχω ραντευού στο κομμωτήριο για να αλλάξω λίγο..και φέτος για πρώτη φορά όταν βγαίνω απ το σπίτι φοράω σχεδόν πάντα ψιλοτάκουνα!Μου έχει αλλάξει κατά πολύ τη διάθεση!

Ανώνυμος είπε...

Ειρινάκι μου δεν το πιστεύω,έχουμε το ίδιο fashion icon!!Κι εγώ υποσχέθηκα οτι με τη νέα χρονιά θα είμαι πιο στυλάτη αλλά ακόμα με τη φόρμα κυκλοφορώ!
Το μωρό μου είναι 7 μηνών κ δεν προλαβαίνω τίποτα!Κι έχω ακόμα παραπανίσια κιλά!Αλλά πού θα πάει?"Θα ανέβω..."

Unknown είπε...

Χρυσούλα μου, αγαπημένη
ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ!!
Εννοείται πως εμείς δεν είμαστε σαν τις κυρίες που βλέπουμε στα κοσμικά. Γιατί ούτε τα χρήματά τους έχουμε, ούτε το απαραιτητο προσωπικό για να έχουμε τόσο ελεύθερο χρόνο.
ΟΜΩΣ.. οτιδήποτε κάνουμε για το κουφαράκι μας, αντανακλά σε όλη μας τη ζωή. Γινόμαστε καλύτερες μητέρες, σύζυγοι γιατί ανεβαίνουν τα κέφια μας και φυσικά βοηθάει στην καλή ψυχολογία και διάθεση μας!

Ευγε για τα τακούνια και εύγε για το κομμωτήριο! Ελπίζω να σου έφτιαξαν περισσότερο τα κέφια!!

Unknown είπε...

Αγαπητή μου Ανώνυμη,
Πραγματικά, το κορίτσι αυτό κάνει συνδιασμούς που δεν θα φανταζόμουν ποτέ. Το χει τόσο απλά και αβίαστα λες και πίνει νερο! χαχαχα

Το μωράκι σου είναι ακόμα πολύ μικρούλι και είναι λογικό να μην έχεις χρόνο για όσα θα ήθελες. Και για τα κιλά είναι "νωρίς" εννοείται και γω είχα ακόμα παραπάνω κιλά όταν ο γιος μου ήταν 7 μηνών!

Σιγά-σιγά, μην λιώνεις τον εαυτό σου. Να τον αγαπάς και να του φέρεσαι όσο καλύτερα μπορείς! Και κάνε μικρά βηματάκια ώστε να νιωθεις καλύτερα. Λιγο βάψιμο τα νυχάκια, μία στο τόσο κομμωτήριο, μια αλλαγή... λίγο το ντύσιμο... σιγά-σιγά ώστε να νιώθεις όλο και καλύτερα!

Δημοσίευση σχολίου