Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΔΩΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

Αγαπημένες μου,
Πάντα μου άρεσαν τα "διαφορετικά" δώρα, τα δώρα με νόημα που δείχνουν σ' αυτόν που τα προσφέρεις πως τον σκέφτηκες, πως ενδιαφέρθηκες, πως είναι κάτι που το προσφέρεις με αγάπη.

Καθώς λοιπόν την Παρασκευή είχαμε το τέλος της σχολικής χρονιάς, αναρωτιόμουν τι θα προσφέραμε στη δασκάλα του μικρού μου, που ήταν δασκάλα του για 2 ολόκληρα χρόνια!

Κατέληξα λοιπόν σε μία απλή, υπέροχη γλαστρούλα, που όμως είχε το "νόημά" της!

Ο μικρός μου, της έγραψε ένα μικρό σημείωμα, το οποίο βάλαμε "μέσα" στη γλαστρούλα με ένα καλαμάκι και της έγραψε με νόημα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ!!!

Το δώρισε λοιπόν στη δασκάλα του, η οποία συγκινημενη του είπε "Οπως βοηθάς ένα λουλουδάκι να μεγαλώσει, κάπως έτσι σε βοήθησα και εγώ????!!!"

Ηταν υπέροχη στιγμή, που θα την θυμάμαι για χρόνια. Ελπίζω το ίδιο και ο μικρός μου και η δασκάλα του.

Δώστε λίγο από τον χρόνο σας, όταν θέλετε να προσφέρετε κάτι ιδιαίτερο. Είμαι σίγουρη πως ο άνθρωπος που θα το προσφέρετε, σίγουρα θα το εκτιμήσει!

Σας γλυκοφιλώ όλες!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ομορφη και γλυκια η σκεψη με το δωρακι-γλαστρακι!Λιγοι ανθρωποι στην εποχη μας ξερουν να λενε ευχαριστω και σε απλα πραγματα!Μπραβο για την σκεψη σου!Εκτος απο προτασεις για ομορφα σπιτια,μας δινεις προτασεις και για να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι!2 σε 1 η σημερινη σου αναρτηση!Συνεχισε την καλη δουλεια που κανεις.Φιλια απο την μικρη μου κορη!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Πολύ όμορφη κίνηση. ΜΠράβο σας. Ελπίζω η δασκάλα σας να βοηθήσει πολλά παιδάκια ακόμα να μεγαλώσουν σωστά! Callie by Anthomeli

Μarion, είπε...

Τι ωραίο. Με συγκίνησες

Τα απλά δωρα από καρδιάς είναι τα καλύτερα.

Φιλιά :)

Unknown είπε...

Φίλη "Ανώνυμη",

Μου γλύκανες την καρδιά με τα γλυκά σου σχόλια!
Σε ευχαριστώ πολύ!

Να μου γλυκοφιλήσεις την μικρή και να την ευχαριστησεις για τα φιλιά που μου έστειλε!!

Unknown είπε...

Callie μου,
Χαίρομαι που σου άρεσε!

Ευχαριστώ!

Unknown είπε...

Ετσι ακριβώς, όπως τα λες, Μαράκι μου!
Απλά, γεμάτα σκέψη και τρυφερότητα!

Ευχαριστώ!

Χρυσόσκονη είπε...

Ειρήνη μου αυτό έχει σημασία να δίνεις και λαβαίνεις δώρα που μπορεί να μην είναι ακριβά ή περίτεχνα αλλά είναι πάντα τα πιο ωραία γιατί τα στολίζει η αγάπη και η εννοια αυτού που τα προσφέρει.Πολύ ωραία ιδέα για το δωράκι της δασκάλας η οποία δεν πρόκειται να ξεχάσει το φιογκάκι όσα χρόνια και να περάσουν γιατί θα βλέπει το λουλούδι του να μεγαλώνει όπως και εκείνος.Μπράβο και καλή προοδο να έχει το παιδί σε όλα του τα χρόνια!!

Unknown είπε...

Συμφωνώ μαζί σου αγαπημένη μου! Αυτά, τα δώρα "καρδιάς" είναι που μένουν πάντα μέσα μας!

Σε ευχαριστώ πολύ, αγαπημένη μου!

Δημοσίευση σχολίου