Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ

Αγαπημένες μου,

Αέρα ανανέωσης φέρνει η Άνοιξη στο σπίτι μου και το χαίρομαι πολύ!

Έτσι λοιπόν, επιτέλους έκανα πρόοδο {και λέω πρόοδο γιατί ακόμα πρέπει κι άλλα να γίνουν} στο υπνοδωμάτιό μας.

Πολύ καιρό πριν, είχα αποφασίσει ν' αλλάξω χρώμα, στον έναν τοίχο, αυτόν που είναι το κεφαλάρι του κρεβατιού μας αλλά δεν ήξερα τι.

Τελικά επέλεξα ένα χρώμα στους τόνους της γλυκιάς "μόκας", αγόρασα κάποια, ελάχιστα, σύνεργα και την Πρωτομαγιά βάψαμε!

Με την ευκαιρία έβγαλα και το κρεμαστό, φωτιστικό και πλύθηκε
 
Ο άντρας μου έβγαλε τους διακόπτες για το βάψιμο, οπότε ήταν ευκαιρία να τους φρεσκάρω λίγο
Σας βάζω το πριν
Κατά τη διάρκεια
Και το μετά
Εχουν να γίνουν ακόμα πολλά αφού θ αλλάξω κουρτίνες, πορτατίφ και κρεμαστό φωτιστικό. Σιγά-σιγά όμως.. αυτό που προέχει τώρα είναι να βρω τι θα κρεμάσω στον τοίχο, πάνω από το κρεβάτι μας για να "ολοκληρωθεί" αυτή η πλευρά του δωματίου μας.

Πως σας φαίνεται? Προσωπικά πιστεύω πως γλύκανε τόσο πολύ ο χώρος και ζωντάνεψε!

Σας φιλώ γλυκά και ελπίζω να σας εμπνεύσω!

Υ.Γ. Δεν είναι καθόλου ροζ, όπως φαίνεται στην τελική του μορφή {η φωτογραφική...}. Είναι περισσότερο όπως στη μεσαία φωτογραφία.. γλυκιά μόκα, θα το αποκαλούσα.

9 σχόλια:

Χρυσόσκονη είπε...

Υπέροχο χρώμα.Με γειά.Εγώ θα έβαζα στον τοίχο ή τρια μικρά καδράκια με λουλούδια ή έναν πίνακα με το έτερο ήμισυ που θα το έχει ζωγραφίσει κάποιος πχ αυτοί που είναι σε τουριστικούς χώρους ή στην παραλία διαφορετικά αν και εντελώς παραδοσιακό μια εικόνα όπως έχω και εγώ πάνω από το προσκέφαλο θα μου πείτε μας πάει χρόνια πριν αλλά πριν 12 χρόνια που παντρεύτηκα αλλά και ακόμα πιστεύω ότι ο τοίχος πάνω από το κρεβάτι είναι αφιερωμένος καθαρα σε εικόνες.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφο το χρώμα και τέλεια ανανέωση! Εμένα θα μου άρεσε πανω από το κρεβάτι είτε ένα ωραίο κάδρο από το ικεα είτε μια φωτογραφία, του ζευγαριού ή οικογενειακη, εκτυπωμενη σε καμβά.
Κλαίρη

Unknown είπε...

Λατρεμένη μου Χρυσόσκονη, σ' ευχαριστώ για το σχόλιο και χαίρομαι που σου αρέσει το χρώμα!

Την ιδέα που μου δίνεις, με τα 3 καδράκια, την πρότεινα πριν λίγο καιρό σε μία φίλη μου, οπου μάλιστα πήγαμε μαζί στο leroy merlin και βρήκαμε ένα υπέροχο σετ και ηδη τα τοποθέτησε στο δικό της υπνοδωμάτιο. Οπότε μου αρέσει πολύ αυτή η σκέψη.
Σ ευχαριστώ και πάλι!

Unknown είπε...

Κλαίρη μου, χαίρομαι που σου αρέσει και ευχαριστώ πολύ!

Πρέπει να το ψάξω.. θα παω και ικεα και leroy αλλα και σε κανα 2 ακόμα καταστήματα.
Σκέφτομαι, ίσως, κάτι σε 2 καδράκια σε χρυσούς τόνους {για να "δέσει" με τους διακόπτες μας} που να έχει τ' αρχικά μας ή να γράφει Mr. και το άλλο Mrs. ή έναν μικρό, κομψό ραφάκι οπου επάνω θα μπουν φωτάκια {στους χρωματισμούς της κρεβατοκάμαράς μας}.. έχω πολλές ιδέες αλλά θέλω και τις δικές σας!
Σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν πολύ ωραίο μια ρομαντική φωτογραφία με εσένα και τον σύζυγό σου τυπωμένο σε καμβά με τελάρο σε χρυσαφί φόντο για να δένει με τα υπόλοιπα.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο, μήπως θα μπορούσες να κάνεις κάποιο ποστ για το πώς έχεις οργανωμένα τα ντουλάπια της κουζίνας σου; Έχω πολλά ντουλάπια (μη με δείρετε!) και δεν ξέρω πώς να βάλω τα πράγματα ώστε να είναι οργανωμένα π.χ. οι κονσέρβες, τα ζυμαρικά, τα κουζινικά, τα εργαλεια που δεν μου χωράνε με τίποτα και μου σκαλίζει και η μικρή τα συρτάρια... Συγγνώμη για το άσχετο, και ευχαριστώ προκαταβολικά!
Κλαίρη

Ανώνυμος είπε...

Α, και χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!

Unknown είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου, αγαπημένη μου αναγνώστρια :)

Unknown είπε...

Κλαίρη μου σ΄ευχαριστώ για την πρόταση. Την κρατώ και ναι, στην πρώτη ευκαιρία θα ξεκινήσω να σας ποστάρω λύσεις και ιδέες για τα ντουλάπια της κουζίνας.

Σε φιλω γλυκά και σε υπέρ ευχαριστώ που με θυμήθηκες!!!

Δημοσίευση σχολίου